Content productie

Ik ben dol op het realiseren van content. Of het nu gaat om een nieuwe huisstijl, teksten, fotografie, het maken van folders, bedrijfsvideo’s, animaties of het maken van een content kalender voor social media. Kortom voor communicatieprojecten in de breedste zin van het woord. Voor ieder project wordt – alleen als het nodig is – de juiste expertise aangehaakt.

Bedrijfskookboek

Een ideale manier om je medewerkers te verbinden met elkaar en met het bedrijf is een bedrijfskookboek. Een kookboek voor en door jouw medewerkers, uiteraard op maat gemaakt. Met  lievelingsrecepten, mooie portret- en foodfotografie en vormgegeven in de huisstijl van jouw bedrijf. Dat levert een uniek boekwerk op en is een verrassend geschenk voor je personeel en zakelijke relaties.

Zie hier een voorbeeld

cropped-communicatiemetsmaak_icoon_paars
Communicatiescan

Ik denk graag met je mee om de communicatie in jouw bedrijf naar een hoger plan te brengen. Met een quick scan van je huidige aanpak en een inventarisatie van je doelstellingen komt er snel een plan van aanpak op tafel.

Organiseren

Een leuk event voor je medewerkers of relaties? Organiseren zit in mijn DNA! Ik denk graag met je mee om een passende invulling te vinden. En je kunt de organisatie met een gerust hart uit handen geven!

Staat jouw vraag hier niet bij? Geen probleem. Juist het meedenken bij bedrijfsspecifieke communicatievraagstukken vind ik een leuke uitdaging! Ik kom graag langs om te horen wat jouw communicatievraag is. Ik ben er zeker van dat ik ook voor jouw bedrijf een smaakvolle communicatieve oplossing in huis heb!