Met trots presenteer ik mijn eerste eigen productie: De Smaak van de Brabantse Wal & omgeving. Ik ben geboren en getogen op de Brabantse Wal en fervent liefhebber van lekker eten en drinken. Het stoorde mij enorm dat deze regio wel een blinde plek lijkt op de culinaire kart. De Michelin gids, Gault Millau en de Lekker maken amper melding over deze regio en dat terwijl er genoeg mooie dingen gebeuren op culinair gebied en er heel veel inspirerende mensen zijn. Een goede reden om hier verandering in te brengen.

Het idee was geboren: een boek waarbij chefs, producenten en culinaire specialisten uit de regio geportretteerd worden met hun verhaal, verrijkt met heerlijke recepten in een Chefs versie en een Easy way. Daarnaast een aantal topchefs uit de directe omgeving, die ook meer dan de moeite van het bezoeken waard zijn. Het resultaat is een prachtig kook-, lees-, kijk- en bladerboek dat erg enthousiast ontvangen is door culinaire liefhebbers van de Brabantse Wal.

Het resultaat is een prachtig kook-, lees-, kijk- en bladerboek.

Mijn complimenten! Ontzettend mooi hoe je chefs, producenten en andere culinaire specialisten in de spotlight zet in je boek. Ook erg mooie fotografie!

Godfried van der Lugt - Gault Millau Nederland