In 2020 heb ik Communicatie Met Smaak opgericht. Na 30 jaar te hebben gewerkt in diverse marketing en communicatie rollen in het bedrijfsleven werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Met mijn brede ervaring andere bedrijven helpen met hun communicatie én daarnaast mijn eigen projecten realiseren, dat is een droom die uitkomt.

Organiseren zit in mijn DNA en ik heb alle bagage in huis om succesvol merken te bouwen, content te creëren, concepten in de markt te zetten en marketing- en communicatieadvies te geven aan ondernemers.

Waarom Communicatie met Smaak?

Ik heb een passie voor lekker eten en drinken en de wereld daar omheen en heb sinds 2017 een persoonlijk foodblog, De Smaak van Margot. Ik houd ervan om de culinaire wereld op een unieke wijze te verbinden met een bedrijf. Het lag dus erg voor de hand om mijn bedrijf Communicatie met Smaak te noemen!

Een perfect voorbeeld hiervan is een bedrijfskookboek gemaakt door en voor medewerkers en relaties. Een mooie manier om medewerkers met het bedrijf en met elkaar te verbinden in deze rare coronatijd.

Ook het organiseren van culinaire events, incentive tripjes of inspirerende meetings met een culinair karakter zijn mij op het lijf geschreven.

Team

Uiteraard doe ik niet alles alleen. Ik werk samen met een team van specialisten. Voor iedere opdracht wordt – indien relevant – de juiste expertise aangehaakt.

Overige activiteiten

De Smaak van de Brabantse Wal & omgeving

In 2020 heb ik mijn eerste boek uitgebracht: De Smaak van de Brabantse Wal & omgeving. Met een portret van chefs, producenten en culinaire specialisten uit de regio waar ik vandaan kom en meer dan 40 recepten, in een chefs versie en een easy variant. Het boek is erg enthousiast ontvangen en daar ben ik uiteraard trots op! Hiermee heb ik De Brabantse Wal culinair op de kaart gezet!

  • 10 chefs van de Brabantse Wal
  • 10 producenten van de Brabantse Wal
  • 7 culinaire specialisten van de Brabantse Wal
  • 5 chefs uit de omgeving
  • met meer dan 40 recepten!
  • Chefs recepten én ‘the Easy way’ recepten
  • met deskundig wijnadvies van Gerhard Horstink
  • beer-foodpairing door biersommelier Bertram van Beers
  • prijs € 34,95

De Smaak van Margot

Mijn persoonlijke foodblog De Smaak van Margot bestaat sinds 2017. De site staat boordevol recepten, tips, inspirerende mensen en hotspots  in de food & hospitality wereld.  Ben je op zoek naar een samenwerking voor jouw merk?  Met De Smaak van Margot kan ik je helpen om authentieke aandacht voor jouw merk te creëren. Bel me om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Breek-de-week

Naast Communicatie Met Smaak heb ik samen met mijn man en zoon nog een bedrijf: Breek-de-Week. Dit bedrijf is ontstaan in coronatijd, vanuit de eigen behoefte van mijn man om op een andere manier contact te hebben met thuiswerkende medewerkers. We organiseren lunches voor medewerkers van bedrijven die thuis aan het werk zijn. Het bedrijf organiseert zelf de online meeting en wij zorgen voor een verrassingslunchpakket dat door heel Nederland aan huis bezorgd wordt. Ook borrelpakketten en diners behoren tot de mogelijkheden.

Wil je hier meer over weten? Neem dan een kijkje op www.breek-de-week.nl

Wat kan ik voor jou doen?

Naast al deze activiteiten sta ik te popelen om ook voor jouw bedrijf iets te kunnen betekenen.

Zullen we een afspraak inplannen?